Valdorpel voordeur

Een valdorpel kan onder andere geplaatst worden in je voordeur en biedt de perfecte uitkomst wanneer u last heeft van tocht onder uw deur. Bij een valdorpel maken we altijd onderscheid tussen twee verschillende soorten. De in- en opbouw valdorpel. 

Valdorpel inbouw

Met de inbouw variant wordt de valdorpel op een onopvallende manier in uw deur verwerkt. Op deze manier is de valdorpel vrijwel niet meer te zien. Ondanks dat deze zo zijn weggewerkt, is hun werking uitstekend. De tocht die onder uw deur vandaan kwam is verleden tijd en in het geval van een brand zijn er brandwerende valdorpels verkrijgbaar die de verspreiding van rook en vuur tegengaan.

Inbouw valdorpel

Bekijk Inbouw Valdorpel>

Valdorpel opbouw

Ook met de opbouwvaldorpel houdt u vocht buiten de deur. Het verschil met de inbouw valdorpel is natuurlijk dat deze niet zijn ingebouwd maar dat ze eenvoudig te monteren zijn op de deur. Wij van Preventiematerialen leveren opbouwvaldorpels in verschillende kleuren zodat deze niet erg opvallend zijn.

Valdorpel opbouw

Bekijk Opbouw Valdorpel>

Vragen over een valdorpel voor uw deur?

Het is heel normaal als u nog vragen heeft over de werking van een valdorpel. Aangezien wij veel verschillende valdorpels aanbieden, raden wij aan om altijd even contact met ons op te nemen voordat u een bestelling plaatst. Op die manier kan ons team van experts u de meest geschikte valdorpel aanraden voor uw specifieke situatie!