Vingerbescherming

We kennen het allemaal wel: vingers tussen een deur. Volwassenen, maar vaker zijn het de kinderen die dit overkomt. Meestal loopt het goed af met wat blauwe plekken, maar soms moet er een chirurg aan te pas komen om de afgeknepen vinger(s) te herstellen. 

Dit leed kan op een simpele en goedkope wijze worden voorkomen door het plaatsen van vingerbescherming. Wij bieden verschillende producten aan waarmee u gemakkelijk een afdekkap op de scharnierkant van uw deur(en) plaatst.

7 producten gevonden

Leveranciers in vingerbescherming

De producten van de Fingersaver- en Fingerkeeper serie  hebben keer op keer bewezen waarom zij één van de koplopers zijn op het gebied van vingerbescherming. Het fijne aan deze serie is dat er voor iedere situatie wel een passend scharnier te vinden is. Zo kunt u in al uw panden vingerbescherming monteren. Tot slot zijn de te monteren afdekkappen in verschillende kleuren leverbaar. Zo zijn gaan veiligheid en stijl hand in hand samen.

 

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste vingerbescherming? Neem dan even contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van preventie materialen kunnen wij u voorzien van passend advies!