Vingerbescherming voor de kinderopvang

Voorkom vingerbeknelling bij de kinderopvang. Met de deurstrips van Preventie Materialen beschermt u de kinderhanden door te voorkomen dat er vingers of handen tussen de deur komen. In de meeste gevallen krijgen de kinderen de vingers tussen de deur aan de scharnier kant. Met onze vingerbescherming wordt dit voorkomen. Bekijk dus snel welke vingerbescherming voor de kinderopvang wij aanbieden!

7 producten gevonden

Deurstrips

Onze deurstrips voorkomen dat kinderen hun vingers tussen de deur krijgen. Want: voorkomen is beter dan genezen! Maar, hoe werkt dit precies? Zodra een deur openstaat, is er een kleine kier tussen de deurpost en de deur zelf. Zodra de deur sluit is deze kier volledig verdwenen. Hier wilt u op dat moment uiteraard geen vinger(s) tussen hebben! Kinderen zijn vaak nog niet bekend met dit gevaar. Vandaar dat de deurstrips een perfecte oplossing bieden voor omgevingen waar kinderveiligheid voorop staat. 

 

Advies op maat

Welke vingerbeschermingstrips moet ik aanschaffen voor mijn deur(en)? Omdat het per situatie kan verschillen welke deurstrips het meeste geschikt zijn, mag u hierover altijd contact met onze experts opnemen. Zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.