Primers en Aflak

Als basis van de brandwerende coating moet er een primer op het staal worden aangebracht en na het aanbrengen van de brandwerende coating moet deze in veel gevallen worden afgelakt met een toplaag. Deze toplaag beschermd de brandwerende coating en geeft kleur aan de constructie. Bij Preventiematerialen bieden wij primers en aflak aan van de hoogste kwaliteit welke uitvoerig getest zijn.

0 producten gevonden

Brandwerende primer

De primer van Barocoat is roestwerend en staat bekend om zijn uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergronden. Daarnaast is deze primer erg snel opgedroogd en heeft het een goede elektrostatische verwerking.

 

Brandwerende toplaag

Na het aanbrengen van de brandwerende coating brengt u een toplaag aan. Naast het gegeven dat de aflak van Barothane extra bescherming biedt aan de coating, zorgt een toplaag ook voor de uiteindelijke uitstraling van de constructie waarop deze is aangebracht. Onze aflak is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Zodra u een kleur wilt bestellen welke buiten het RAL-spectrum valt, is deze op aanvraag beschikbaar.

 

Hulp nodig?

Weet u niet zeker welk product u nodig bent? Geen probleem! Ons team helpt u graag verder met het vinden van een passende oplossing.