Applicatie hulpmiddelen

Wanneer u constructies moet spuiten of brandwerende primers, coating en aflak aan moet brengen dan moet er vaak worden afgeplakt en of voorbewerkt. Preventie Materialen levert u het complete scala aan voorbewerkingsmaterialen, afplakmaterialen en andere applicatie hulpmiddelen zodat u dit secuur en veilig uit kunt voeren.

9 producten gevonden

Aftapen 

Dankzij de verschillende tapes en folies die wij aanbieden, bent u altijd in staat om met uiterste nauwkeurigheid aan het werk te gaan. Verder zorgt het aftapen van de omliggende constructies er ook voor dat deze niet vies worden of per ongeluk de verkeerde kleur krijgen.

 

Radiatorkwasten

Onze speciale radiatorkwasten kunt u inzetten voor het schilderen van uw radiator. Daarnaast zijn deze kwasten zeer geschikt voor de aanbreng van steenwolcoating. Dankzij de diverse breedtes en de knik die bij iedere radiatorkwast aanwezig is, bereikt u met gemak de lastigste plekken. Zo weet u zeker dat de brandwerende coating op elke plek goed is aangebracht.

 

Neem contact met ons op

Wij zijn bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen of voorkeuren. Neem daarom gerust contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van passend advies!