Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veilig werken is belangrijk. Zaken als spuitmaskers, handschoenen, overall, veiligheidsschoenen, brillen zijn onmisbaar wanneer er bijvoorbeeld coating wordt aangebracht. Preventie Materialen levert allerlei soorten persoonlijke beschermingsmiddelen zodat u met een gerust hart aan het werk kan!

1 producten gevonden

Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen stimuleren

Op de werkvloer zien wij nog te vaak dat het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen wordt onderschat door werknemers. De middelen worden soms als hinderlijk ervaren bij het uitvoeren van werkzaamheden. Om die reden worden de beschermingsmiddelen niet of verkeerd gedragen. Het belang van de middelen ziet men pas in na een ernstig ongeval. Daarom van belang om uw medewerkers veiligheidsbewust te maken. Ook is het van belang om duidelijk te communiceren welke beschermingsmiddelen men dient te dragen en om zelf het juiste voorbeeld te geven.

 

Vragen?

Als u nog vragen heeft over de persoonlijke beschermingsmiddelen of andere producten die wij aanbieden, mag u altijd contact met ons opnemen. Dit is geheel vrijblijvend. Op deze manier kan ons team van experts met u meedenken over een passende oplossing voor uw unieke situatie.