Valdorpel

Een tochtige kier onder de deur kan voor flink wat hinder zorgen. Gelukkig biedt een valdorpel de oplossing. Bij Astroflame vind je verschillende soorten deurafsluiters die niet alleen tocht tegenhouden, maar ook een brandwerendheid hebben tot wel 60 minuten. Zo zijn er standaard dorpels, zwelstrippen en tochtprofielen verkrijgbaar.

9 producten gevonden

Valdorpel inbouwen

Wanneer je een deurafsluiter inbouwt, is deze nauwelijks zichtbaar. Toch werkt deze uitstekend om tocht, rook en vuur buiten de deur te houden.

Valdorpel opbouwen

De opbouwvariant van de valdorpel blijft zichtbaar na montage. Het is daarom aan te raden om deze te bestellen in een kleur die goed aansluit bij je deur of deurbeslag. Zo wordt de valdorpel zo goed mogelijk verwerkt. Het grote voordeel van een opbouw valdorpel is de eenvoudige montage. Er hoeft namelijk geen frees gemaakt te worden.

Werking van de valdorpel

Een valdorpel werkt op basis van een speciaal mechanisme. Tijdens het sluiten van de deur zakt deze automatisch naar beneden. Zo wordt de onderzijde van de deur afgeschermd en blijven rook, vuur en tocht buiten. Wanneer de deur geopend wordt, trekt de valdorpel zich automatisch in en kan de deur zonder problemen bewegen.

Bestel valdorpels in grote oplages

Wil je valdorpels bestellen in grote oplages? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden je graag een goede prijs. Verder is het goed om te weten dat onze valdorpels geschikt zijn voor verschillende soorten deuren, zoals houten, metalen en glazen deuren. Ook zijn ze toepasbaar bij nieuwbouw en renovatieprojecten.

Heb je nog vragen over onze valdorpels of andere preventiematerialen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.