Beplating en coating

Brandwerende beplating en coating is een cruciaal onderdeel bij het brandveilig maken van uw gebouwen en compartimenten. Op deze pagina vindt u alle producten terug die noodzakelijk zijn voor het aanbrengen van plaatmateriaal en coating. 

13 producten gevonden

Brandwerende primers, coating en aflak

Een brandwerende coating kan niet zomaar aangelegd worden op staalconstructies. Hiervoor dient er eerst een primer te worden aangelegd. Deze zorgt voor een goede hechting van de coating. Zodra de coating is aangebracht kunt u er vervolgens voor kiezen om een beschermende toplaag aan te brengen. Naast het bieden van extra bescherming zorgt deze toplaag ook voor de uiteindelijke kleur van uw constructie. 

 

Brandwerende platen

Bij Preventie Materialen bieden wij verschillende soorten plaatmateriaal aan. Het wordt sterk aangeraden om gebruik te maken van deze platen om te voldoen aan de opgestelde regels omtrent brandveiligheid. Per toepassing verschilt het welk materiaal u het beste kunt gebruiken. Voor het vastlijmen dient u gebruik te maken van een speciale lijm.

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij het aanbrengen van bijvoorbeeld de coating is het van belang om veilig aan het werk te gaan. Het Colad Spuitmasker biedt een zeer goede bescherming tegen het inhaleren van isocyanide. Een stofje dat afkomstig is van lak of oplosmiddelen. Naast het garanderen van uw veiligheid vindt u op deze pagina ook allerlei handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat uw klussen heel secuur uitgevoerd kuihnen worden.