Bevestigingsmaterialen

De bevestigingsmaterialen van Preventiematerialen, ook wel ijzerwaren genoemd, gebruikt u voor het monteren van de verschillende brandwerende materialen. Wij bieden onder andere verbouwings- en metalen bevestigingsmaterialen aan. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan betonschroeven, gipsplaatschroeven of pluggen. 

16 producten gevonden

Schroeven

Wij leveren 2 typen schroeven: de beton- en de giplsplaatschroef. De gipsplaatschroeven zijn verkrijgbaar met grove en fijne draad. Hierbij kan de grove draad ingezet worden om gipsplaten op hout te schroeven. Fijne draad is geschikt om de platen op metalen studs te monteren. De gipsplaatschroeven zijn los verkrijgbaar.

De betonschroeven gebruikt u voor het verankeren van objecten in beton. Dankzij deze speciale schroeven is het in de meeste gevallen niet nodig om objecten chemisch te monteren. De betonschroeven bieden al een voldoende verankering van de materialen. 

 

Pluggen

De pluggen kunnen voor zeer uiteenlopende klussen gebruikt worden. De stalen plug is bij uitstek geschikt om brandmanchetten te monteren. Voor montage op holle wanden kunt u gebruik maken van een hollwand plug. Wanneer een hollewand plug ingezet wordt, dient er altijd een stalen uitvoering gebruikt te worden.

 

Groothandel bevestigingsmaterialen

Bij Preventie Materialen bieden wij een uitgebreid assortiment aan van bevestigingsmaterialen. Voor vragen over het de meest geschikte materialen in uw situatie of andere producten op onze webshop, kunt u altijd contact met ons team opnemen.