Hoofdafbeelding Colad spuitmasker

Colad spuitmasker

Een offerte aanvragen?

Selecteer het gewenste aantal en voeg het product toe aan de offerte! Klik op het winkelwagentje om de totale offerte te bekijken en plaatsen.

Omschrijving

Het Colad spuitmasker beschermt de gebruiker tegen het inhaleren van schadelijke stoffen, welke afkomstig zijn van lak of oplosmiddelen. Dankzij de uitstekende en verstelbare pasvorm sluit het masker perfect aan rondom de neus en mond waardoor de veiligheid van de gebruiker gewaarborgd blijft!

Verder is het product uitvoerig getest en voldoet deze aan de norm UNE-EN 140, CE gecertificeerd 0159 en wordt het geaccepteerd binnen de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) CAT III volgens de Europese richtlijn 89/686 / EEG. PPE met een complex ontwerp. Dat wil zeggen dat het masker beschermt tegen risico's die onherstelbare schade aan de gezondheid veroorzaken. 

Voordelen van het Colad spuit masker

  • De koolstoffilters bieden bescherming tegen spuitnevel en de daarin mogelijke aanwezige isocyanaten
  • Speciaal geschikt voor (auto) spuiters
  • Gemaakte van soepel kunststof die goed aansluit op iedere gezichtsvorm
  • Flexibele pasvorm door verstelbare hoofdband en nekclip
  • Groot uitademventiel voor een optimale ademhaling
  • Inclusief doorzichtige en lichtdichte opbergbox voor het verlengen van de levensduur van de filters

Vervang het spuitmasker tijdig

Wij willen u er op attenderen dat het belangrik is om het spuitmaskerd tijdig te vervangen. Na een gebruiksperiode van maximaal 40 uur ontstaat er kans op een verminderde werking waardoor de risico's van het gebruik zullen toenemen. Houd dus goed rekening met de tijd waarin het masker wordt gedragen!

Colad spuitmasker

Geleverd in luchtdichte opbergbox

Wij leveren ieder masker in een luchtdichte opbergbox met 2 carbon filters A1 en 50 pre-filters P2. Hierdoor kunt u ook na het gebruik het masker op de correcte manier opbergen om de beloofde veiligheid te kunnen leveren.

 

Vragen?

Voor eventuele vragen over het Colad masker, of onze andere producten kunt u terecht bij ons team. Zij hebben jarenlange ervaring als het om brandveiligheid gaat en delen deze kennis dan ook graag met u!