Hoofdafbeelding Polylack W

Polylack W

Een offerte aanvragen?

Selecteer het gewenste aantal en voeg het product toe aan de offerte! Klik op het winkelwagentje om de totale offerte te bekijken en plaatsen.

Omschrijving

De brandwerende coating Polylack W is ontworpen om de brandwerendheid van staalconstructies in een gebouw aanzienlijk te verhogen.  Deze coating zal bij hoge temperaturen opzwellen. Op deze manier vormt het een isolerende schuimlaag die de verspreiding van rook en vuur afremt. De brandwerende coating dient dus niet alleen als bescherming voor uw staalconstructies, maar kan bij een eventuele brand zelfs mensenlevens redden.


Het gebruik van de Polylack W Brandwerende Coating

Polylack W kan gebruikt worden om de brandwerendheid van staalconstructies te verbeteren. De coating kan zowel binnen als buiten geplaatst worden, en is gemakkelijk aan te brengen. Als basis van deze brandwerende coating moet er wel eerst een primer op het staal aangebracht worden. Vervolgens wordt de coating afgelakt met een toplaag. Het product wordt met name gebruikt op plaatsen waar het van groot belang is dat de brandwerendheid in orde is. Tot slot is deze coating resistent tegen slijtage en stof.


Productbeschrijving

Belangrijke informatie over dit product:

  • Prijs per KG en exclusief BTW
  • 25 KG verpakkingen
  • 27 verpakkingen per pallet
  • Franco levering vanaf €750,00 netto factuurwaarde.

 

Vragen?

Ons team van experts  voorzien u graag van passend advies op al uw vragen omtrent brandveilige oplossingen! Neem daarom gerust contact met ons op.