Deurstrip kinderbeveiliging

Jaarlijks bezoeken er meer dan 10.000 kinderen in Nederland en België het ziekenhuis met toegetakelde, gebroken of zelfs geamputeerde vingers. Uiteraard een veel te hoog aantal verwonde kinderen als u nagaat dat een groot deel van deze ongelukken voorkomen had kunnen worden met een eenvoudige oplossing. Preventiematerialen biedt hierin de ideale oplossing met een divers aanbod aan deurstrip kinderbeveiliging.

Deurstrips voor kinderbeveiliging op iedere type deur

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van Preventie, hebben wij diverse kinderbeveiliging in ons assortiment voor iedere type deur of toepassing. Ondanks de verschillende oplossingen, hebben wij maar 1 doel. Namelijk iedere deur kindvriendelijk maken en voorkomen dat er ongewenst vingers tussen de deur komen.

Voorbeeld van onze deurstrips

Het aanbrengen van deurstrips is erg eenvoudig en bij sommige producten zelfs binnen een paar minuten geregeld. Onderstaand een voorbeeld van hoe één van onze deurstrips werkt. Door een extra omhulsel, wordt de opening (die ontstaat bij het openen van een deur) blijvend afgesloten waardoor het simpelweg niet mogelijk is om hier vingers tussen te stoppen.

Deurstrip voor kinderbeveiligingKinderbeveiliging deurstrip

Advies nodig?

Twijfelt u over welke deurstrip geschikt is voor uw deur? Neem dan gerust contact met onze experts op die vrijblijvend met u meedenken. Zo weet u zeker dat er geen verkeerde materialen worden aangeschaft!