Brandwerende pasta

Allereerst: wat is brandwerende pasta? Deze pasta is een vloeistof welke is ontworpen om brandwerendheid te bieden. Brandwerende pasta helpt dus bij het vertragen van de verspreiding van rook en rook. Zodra de vloeistof in contact komt met hitte zal deze opzwellen waardoor de brandwerendheid bevordert wordt. Brandwerende pasta kan op deze manier gebruikt worden bij het afdichten van onder andere kabel-, buisdoorvoeren, naden en voegen.

Steenwol pasta

Gaat u op maat gesneden steenwolplaten verlijmen, dan kunt u onze steenwol pasta gebruiken. Deze dient niet alleen als vlamdichtheid maar ook als drukschot. Klik hier voor meer uitleg en specificaties over het product.

Steenwol pasta

In grote aantallen inkopen bij Preventiematerialen.nl

Wij van Preventiematerialen staan altijd klaar voor onze klanten. Al sinds 2005 richten wij ons met veel succes op de markt van allerlei soorten preventieve materialen. Vandaar dat onze experts de nodige ervaring op dit gebied hebben opgedaan. Deze kennis delen zij graag met u om op die manier passend advies te bieden! Bij eventuele vragen kunt u dus gerust contact met ons opnemen.