Inspectieluiken

Wanneer het noodzakelijk is om een schacht of vast plafond te kunnen inspecteren of om onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren is de toepassing van een inspectieluik een goede manier om de sparing brandwerend af te sluiten.

0 producten gevonden

Brandwerende inspectieluiken van RUG SEMIN

Met de brede keuze van uitvoeringen levert RUG SEMIN het inspectieluik die zowel qua uitstraling als brandbeveiliging zal voldoen aan de gestelde eisen. Inclusief montagekader en klep is de montage vrij eenvoudig en beschermt het uw leidingen, elektra of andere aanwezige onderdelen in een specifieke ruimte.

Verschillende uitvoeren voor brandvertraging

De luiken die wij aanbieden hebben ieder hun eigen onderscheiden factoren. Wanneer de luiken in het zicht moeten blijven, zullen de luiken zeker geen afbreuk doen aan de esthetische kant van de eisen. Let wel op, de luiken verschillen op het gebied van brandvertraging. Om dit overzichtelijk voor u te houden, zetten we ze graag op een rijtje:

  • De Alumatic-serie biedt 90 minuten brandvertraging en is leverbaar in 2 maten
  • De Softline-serie biedt 60 minuten brandvertraging en is leverbaar in 3 maten

Advies nodig of meer informatie?

Heeft u nog verdere vragen over onze inspectieluiken? Onze experts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen! Neem gerust contact met ons op voor een passend advies!