Brandwerende kit

Onze brandwerende kit voorkomt verspreiding van rook en vuur van het ene compartiment naar het andere via dilatatievoegen, kabeldoorvoeringen en buisdoorvoeringen.

4 producten gevonden

Bij veel bouwprojecten worden brandeisen gesteld. Bij deze eisen wordt vastgesteld dat er te allen tijde gewerkt moet worden met brandwerende kit. Hofstee Preventie Service verkoopt deze brandwerende kit uit voorraad. Deze kit wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het dichtvoegen van de naden van rookkanalen. Ook wordt brandwerende of hittebestendige kit gebruikt voor het afdichten van de kieren van kookplaten in restaurants.

 

Brandwerende Acrylaat kit

Brandwerende Acrylaat kit van Astroflame voorkomt verspreiding van rook en vuur tussen verschillende compartimenten. Het heeft een uistekende hechting op verschillende bouwmaterialen, is eenvoudig aan te brengen en is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en bruin.

 

Samenstelling op basis van siliconen

De brandwerende siliconenkit van Astroflame is een kit die zonder primer bijna op alle ondergronden is aan te brengen. Het voorkomt verspreidingen van rook en vuur tussen verschillende compartimenten en naden tot 50 mm zijn met deze kit zonder problemen te vullen. Deze kit biedt een brandwerendheid van maximaal 5 uur, is halogenen vrij, vormt geen giftige dampen, is schimmelwerend en ongevoelig voor UV en Ozon.

 

Voor een professioneel advies vragen wij u contact met ons op te nemen.