Brandwerende materialen

Als groothandel in brandwerende producten bieden wij een breed assortiment aan van oplossingen voor brandveiligheid, met inbegrip van onze brandwerende materialen. Onze brandwerende materialen zijn getest en goedgekeurd door toonaangevende certificeringsorganisaties en voldoen dus aan de alle brandveiligheidseisen welke zijn opgesteld in het bouwbesluit van 2012.

Groothandel brandwerende materialen

Onze brandwerende materialen zijn geschikt voor een breed scala van toepassingen, waaronder de constructie van gebouwen. Voorbeelden van brandwerende materialen voor het brandveilig maken van uw compartimenten zijn:

  • Brandwerende platen; samengesteld uit hoogwaardig materiaal die de ontwikkeling en verspreiding van het vuur kunnen vertragen.
  • Brandwerende coating; een dunne laag materiaal, welke toegediend kan worden op staalconstructies om hiermee de brandwerendheid te verhogen.
  • Brandwerende isolatie; om doorslag van hitte naar het boven- of naastliggende compartiment te voorkomen.
  • Brandmanchetten; een metalen huls die wordt geplaatst rondom een buis waardoor de brand minder snel overslaat naar andere ruimtes.
  • Brandwerende doorvoeringen; doorvoeringen dienen afgedicht te worden om een snelle verspreiding van rook en vlammen tegen te gaan.
  • Brandwerende kitten; voorkomt verspreiding van rook en vuur van het ene compartiment naar het andere via dilatatievoegen, kabeldoorvoeringen en buisdoorvoeringen. 

De meeste brandwerende materialen zijn beschikbaar in een breed scala van kleuren en afmetingen om aan alle eisen van uw project te voldoen.

Brandmanchetten impressie

De service van HPS

Met onze brandwerende materialen, kunt u ervoor zorgen dat uw gebouw voldoet aan de vastgestelde brandveiligheidseisen om op die manier de veiligheid van uw werknemers en bezoekers te garanderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten of voor een persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.+

Neem contact op