Brandwerende materialen

Dankzij een jarenlange ervaring in het vak van brandbeveiliging, durven wij ons langzamerhand de expert te noemen als het gaat om brandwerende materialen. Van coating tot licht en elektra, en van doorvoeringen tot inspectieluiken. Preventiematerialen biedt het allemaal aan!

115 producten gevonden

Brandwerende preventie materialen van HPS

Ons assortiment aan brandwerende materialen voorzien in het isoleren van een brand en zodoende het overslaan naar een naastgelegen ruimte te voorkomen of te vertragen. Preventiematerialen biedt dan ook een ruim assortiment aan van brandwerende producten. Al onze materialen voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van het bouwbesluit 2012. Van brandkleppen tot brandmanchetten, en van  brandwerende kitten en tot steenwol platen: je vindt het allemaal in onze webshop.

Hoe kan ik mij voorbereiden op een brand?

Je goed voorbereiden op een brand is bijna onmogelijk. Dit kan namelijk altijd gebeuren. Het enige wat wij hebben geleerd, is dat door middel van het bevestigen van een brandwerend materiaal de brand wordt vertraagd of dat het overslaan wordt uitgesloten. Naast onze webshop, geven wij u graag een passend advies van over uw pand of woning. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!