Brandwerende doorvoeren afdichten

Brandwerende doorvoeren afdichten is een cruciale stap in de verbetering van de brandveiligheid van uw gebouw of industriële installatie. Doorvoeringen zijn openingen in brandwerende scheidingswanden of -plafonds die dienen voor elektriciteits- en datakabels, leidingen, enz. Deze openingen kunnen een zwakke plek vormen in de algehele brandwerendheid van uw constructie. Ze zorgen er namelijk voor dat het ene compartiment nog steeds verbonden is met het andere compartiment. Hierdoor kunnen vlammen en rook zich snel verspreiden naar andere delen van het gebouw.

Als groothandel in brandwerende producten bieden wij een breed scala aan oplossingen voor brandwerende doorvoeren afdichten. Onze producten zijn getest en goedgekeurd door toonaangevende certificeringsorganisaties en voldoen aan de hoogste brandveiligheidseisen. Een van de oplossingen die wij aanbieden zijn brandmanchetten.

Impressie van pipeclosers

Brandmanchetten

Brandmanchetten zijn speciaal ontworpen om openingen in brandwerende scheidingswanden of -plafonds af te dichten. Deze manchetten zijn gemaakt van hittebestendig materiaal en zijn ontworpen om de verspreiding van vlammen en hitte te beperken. Ze zijn een efficiënte oplossing om doorvoeringen af te dichten.

Opzoek naar brandmanchetten?

Voorkom de verspreiding van een brand naar andere ruimtes middels door de doorvoeringen in uw muren af te dichten.

Bekijk onze brandmanchetten

 

Groothandel in brandwerende afdichtmaterialen

Met onze brandwerende doorvoeringen en afdichtmaterialen kunt u ervoor zorgen dat uw gebouw of industriële installatie voldoet aan de brandveiligheidseisen. Het is belangrijk om regelmatig de staat van de afdichtingen te inspecteren en te vervangen wanneer nodig. Wij staan voor u klaar om om u te helpen bij het verhogen van de brandveiligheid van uw gebouw of industriële installatie. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten of voor een persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. 

Neem vrijblijvend contact op