Hoofdafbeelding Impregneermiddel FRS TSN

Impregneermiddel FRS TSN

Een offerte aanvragen?

Selecteer het gewenste aantal en voeg het product toe aan de offerte! Klik op het winkelwagentje om de totale offerte te bekijken en plaatsen.

Omschrijving

Het materiaal waarmee het textiel brandvertragend wordt ge-impregneren is uniek op de markt en bestaat uit organische materiaal ipv anorganisch zouten. Dit houdt in dat kristal vorming, witte vlekken na behandeling tot het verleden behoren. Het product is tevens minder hygroscopisch waardoor de werking langer effectief blijft.

Onderstaande producten zijn gecertificeerd conform Nederlands Bouwbesluit 2012 en voldoen aan de meest voorkomende verticale brandtesten. De onderstaande materialen worden tevens landelijk gebruikt door stomerijen en overige textiel reinigings bedrijven.

Verbruik per ltr 8 tot 10 m2. afhankelijk van het te impregneren materiaal

Uitermate geschikt voor het vlamvertragend impregneren van papier en textiel bestaande uit synthetische en natuurlijke vezels, zoals bijvoorbeeld Polyester, Polyacryl(nitril), Katoen en Wol, zodat deze kunnen voldoen aan de normen vermeld in het bouwbesluit (bijvoorbeeld ISO 6940/41, NEN6065, DIN 4102/B1, BS 476 part 1 en M1). Ook zeer geschikt voor mengsels bestaande uit natuurlijke en synthetische vezels.