Hoofdafbeelding Impregneermiddel FRS XMAS

Impregneermiddel FRS XMAS

Excl BTW
Incl BTW
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Kleurloos milieuvriendelijk brandvertragend impregneer middel dat geschikt is voor het brandvertragend impregneren van kunstbloemen en -planten. Tevens uitermate geschikt voor kerstbomen zowel kunst als natuurlijke kerstbomen. Bij natuurlijke kerstbomen draagt het brandvertragend middel niet bij aan de (bruine) verkleuring van de naalden.

FRS-SFP is geschikt voor het brandvertragend behandelen van kunststofplanten en -bloemen,
zodat deze voldoen aan een navlamduur van maximaal 15 seconden en nagloeiduur van maximaal 60 seconden, bepaald volgens NEN-EN-ISO 6940/41.

Met 1 ltr FRS-SFP kan 5 - 8 m2 materiaal behandelen. Wij adviseren altijd eerst een proefstukje te impregneren om een indruk te krijgen van het opnamevermogen en het te verwachten eindresultaat.

FRS-SFP is in water oplosbaar, dit betekent dat het materiaal na onderdompeling in water (bijv. wassen) opnieuw behandeld moet worden. Bij gebruik in vochtige ruimtes (bijv. zwembaden, sauna's e.d.) kunnen de bladeren na verloop van tijd enigszins wit uitslaan. De witte aanslag kan verwijderd worden d.m.v. nat reinigen. Na reiniging is het noodzakelijk om de bladeren opnieuw te behandelen met FRS-SFP.