Valdorpel

Niemand houdt van tocht die langs de onderkant van deuren een ruimte binnenkomt. Met een valdorpel wordt dit probleem eenvoudig tegengegaan. De valdorpels van Astroflame bieden, naast het tegenhouden van tocht, ook een brandwerendheid tot wel 60 minuten. Naast de valdorpels bieden wij ook standaard dorpels, zwelstrippen en tochtprofielen aan. 

9 producten gevonden

Valdorpel inbouw

Wanneer een valdorpel ingebouwd wordt, zal deze nauwelijks zichtbaar zijn. Dit, terwijl de werking nog steeds uitstekend is! Zowel tocht als rook en vuur worden op een vakkundige manier buiten de deur gehouden. 

 

Valdorpel opbouw

De opbouw valdorpel blijft na de montage wel zichtbaar. Vandaar dat wij u aanraden om deze te bestellen in een kleur die goed aansluit op uw deur of deurbeslag. Op deze manier wordt de valdorpel zo goed mogelijk verwerkt. Het grote voordeel van opbouw valdorpels is de eenvoudige montage. Er hoeft namelijk geen frees gemaakt te worden.

 
Werking valdorpel

Dankzij een speciaal mechanisme wordt een valdorpel zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dit werkt als volgt: wanneer de deur dicht is, zakt deze automatisch naar beneden en houdt vanaf dat moment dus rook, vuur en tocht buiten de deur. Is de deur geopend, dan trekt een valdorpel zich automatisch in en kan de deur zonder problemen bewogen worden.

 

Valdorpels bestellen in grote oplages?

Wilt u onze valdorpels bestellen in grote oplages? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan zodat wij u een goede prijs kunnen aanbieden!