Valdorpel

Niemand houdt van tocht die langs een kier onder de deur naar binnenkomt. Met een valdorpel wordt dit probleem eenvoudig tegengegaan. De deurafsluiters van Astroflame bieden, naast het tegenhouden van tocht, ook een brandwerendheid tot wel 60 minuten. Varianten van deze producten zijn de standaard dorpels, zwelstrippen en tochtprofielen aan. 

9 producten gevonden

Valdorpel inbouw

Wanneer een deurafsluiter ingebouwd wordt, zal deze nauwelijks zichtbaar zijn. Dit, terwijl de werking nog steeds uitstekend is! Zowel tocht als rook en vuur worden op een vakkundige manier buiten de deur gehouden. 

 

Valdorpel opbouw

De opbouw variant blijft na de montage wel zichtbaar. Vandaar dat wij u aanraden om deze te bestellen in een kleur die goed aansluit op uw deur of deurbeslag. Op deze manier wordt de valdorpel zo goed mogelijk verwerkt. Het grote voordeel van opbouw valdorpels is de eenvoudige montage. Er hoeft namelijk geen frees gemaakt te worden.

 
Werking product

Dankzij een speciaal mechanisme wordt een valdorpel zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dit werkt als volgt: tijdens het sluiten van de deur, zakt deze automatisch naar beneden. De onderzijde van de deur wordt hierdoor dus afgeschermd waardoor vanaf dat moment rook, vuur en tocht buitengehouden wordt. Is de deur geopend, dan trekt dit product zich automatisch in en kan de deur zonder problemen bewogen worden.

 

Valdorpels bestellen in grote oplages?

Wilt u onze valdorpels bestellen in grote oplages? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan zodat wij u een goede prijs kunnen aanbieden!