Brandvertragende verf

Wanneer u steenwolplaten heeft aangebracht, is het verplicht om deze over te schilderen met brandvertragende verf. Deze regel is bedoeld om de brandveiligheid te verbeteren. Astroflame biedt een uitstekende oplossing in de vorm van hoogwaardige brandvertragende verf.

Brandwerende verf Astroflame

Eigenschappen van brandvertragende verf

Toepassing: Brandwerend overschilderen van steenwolplaten en metalen appendages

De brandvertragende verf van Astroflame is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend overschilderen van steenwolplaten en metalen appendages. Hiermee creëert u een beschermende isolatielaag die de brandveiligheid van uw ruimtes verbetert.

Geschikt voor diverse toepassingen

De verf kan worden toegepast op verschillende onderdelen, waaronder kabelgoten, koperen leidingen, stalen leidingen, naden, voegen en sparingen. Hierdoor kunt u een breed scala aan brandgevoelige gebieden in uw ruimtes effectief beschermen.

Verpakkingseenheid: Emmer van 5 kilogram

De brandvertragende verf wordt geleverd in emmers met een inhoud van 5 kilogram. Met deze handige verpakking kunt u voldoende verf aanbrengen om de benodigde oppervlakken te bedekken.

Eigenschappen van de verf

  • Kleur: Neutraal
  • Brandwerendheid: Voldoet aan EN1366-3 EI 60 en E 90, BS476: part 20: 1987 (240 minuten), EN13501-2, EN1363-1
  • Voldoet aan de normen: BS 476, EN 1366-3, NEN EN 13501-1

Bestel direct hoogwaardige brandvertragende verf bij Astroflame

Wilt u de brandveiligheid van uw steenwolplaten en metalen appendages verbeteren? Bestel dan nu direct de hoogwaardige brandvertragende verf van Astroflame. Onze verf voldoet aan strenge normen en zorgt voor een betrouwbare beschermende isolatielaag.

Bestel nu brandvertragende verf

Brandvertragende verf voor metalen appendages

Naast het overschilderen van steenwolplaten is onze brandvertragende verf ook uitermate geschikt voor metalen appendages. Metalen appendages zijn kleine onderdelen of toestellen die aangesloten zijn op installaties en machines. Door deze appendages te behandelen met onze verf ontstaat er een beschermende isolatielaag. Dit beperkt de vrijgekomen warmte van de leidingen, waardoor de kans op brand aanzienlijk vermindert.

Spreek met een specialist voor persoonlijk advies

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met ons deskundige team voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van de brandveiligheid in uw specifieke situatie.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek