Brandvertragende plafondplaten

Brandvertragende plafondplaten zijn een belangrijk middel om de brandveiligheid van een gebouw te verbeteren. Ze zijn gemaakt van materialen die brandvertragend zijn, wat betekent dat ze de verspreiding van vuur en rook vertragen bij een uitbraak van een brand. Dit kan helpen om de tijd te verlengen die mensen hebben om het gebouw te verlaten en om hulp te laten komen, wat kan leiden tot het redden van mensenlevens en een vermindering van de schade..

 

Toepassingen plafondplaten

Brandvertragende plafondplaten zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in elk gebouw. Ze zijn een goede keuze voor zowel particuliere als commerciële gebouwen en kunnen worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen waaronder kantoren, winkels, restaurants en woningen. 

 

Plafondplaten van Preventiematerialen

U kunt bij ons terecht voor brandvertragende platen van Tecbor: de perfecte oplossing voor het bieden van constructieve brandveiligheid. De platen zijn verkrijgbaar in diktes variërend van 10- tot 40 millimeter. Deze platen zijn ook inzetbaar bij tunnels, bescherming van (staal) constructies ventilatie kanalen, brandscheidingen en brandwanden.

Tecbor brandvertragende plafondplaten

 

Schakel hulp in

Als u overweegt om brandvertragende plafondplaten te installeren, is het aan te raden om advies te vragen aan een gekwalificeerde en ervaren adviseur brandveiligheid zoals Preventiematerialen. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste plafondplaten en om ervoor te zorgen dat ze correct worden geïnstalleerd om uiteindelijk de brandveiligheid van uw gebouw te maximaliseren!