Hittebestendige isolatie

Wanneer een pand gerenoveerd dient te worden, speelt isolatiemateriaal een grote rol. In het geval van een eventuele brand is het van belang dat dit materiaal de verspreiding van vuur voorkomt. Om dit te bewerkstelligen biedt Preventiematerialen hittebestendige isolatie oplossingen aan. 

Cannelurevullingen

Om geprofileerde staaldaken en wandplaten te isoleren kunt u gebruik maken van onze cannelurevulling. De vulling zorgt er, naast het verhogen van de brandwerendheid en het verbeteren van de algehele isolatie, voor dat de galm in een hal of gebouw aanzienlijk minder zal zijn. 

Steenwol platen

Onze steenwol platen dragen bij aan het thermisch, akoestisch en brandveilig isoleren van uw gebouwen. Dankzij een tweezijdige coating zijn deze platen gemakkelijker en schoner te verwerken. De dikke laag aangebrachte verf (2 mm) kan ervoor zorgen dat u voor de uiteindelijke afwerking minder verf nodig bent. Hiermee kunt u dus kosten besparen.

Buisisolatie

Wanneer een leiding warm water transporteert zorgt een goede isolatie ervoor dat het energieverlies minimaal is. Voor koude- en koelwaterleidingen zorgt isolatiemateriaal ervoor dat de vloeistof niet opwarmt en voorkomt het condensvorming. Leidingen vormen een groot risico in het geval van een brand. Om dit te verhelpen kunt u de buisisolatie van Rockwool monteren. Deze zelfklevende overlap is perfect geschikt voor het thermisch en brandwerend isoleren van verwarmingsleidingen.

Preventiematerialen: dé expert voor brandveilige oplossingen

In onze webshop treft u een groot assortiment aan van meer dan 100 producten welke allen een rol spelen in het brandveilig maken van uw compartimenten. We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen waar u dient te beginnen met dit proces. Daarom staan onze experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Twijfel dus niet en neem gerust contact op zodat wij u kunnen voorzien van passend advies op maat.

Contact opnemen