Hoofdafbeelding Cannelurevullingen

Cannelurevullingen

Een offerte aanvragen?

Selecteer het gewenste aantal en voeg het product toe aan de offerte! Klik op het winkelwagentje om de totale offerte te bekijken en plaatsen.

Omschrijving

Cannelurevullingen wordt gebruikt als isolatiemateriaal in de cannelures van metalen dakconstructies. Deze type dakconstructie zorgt in het algemeen namelijk voor een vrij hoge galm in de hal of het gebouw die van die toepassing is. De cannelurevulling van Preventie Materialen zorgt ervoor dat het geluid beter geabsorbeerd wordt in een geperforeerde stalen dakplaat. Om  aan alle belangrijke eisen te voldoen omtrent brandveiligheid, is het daarnaast ook van belang dat dit isolatiemateriaal zorgt voor een hogere brandwerendheid. 

De voordelen van cannelurevulling op een rijtje

Het gebruik van onze cannelurevulling biedt een aantal essentiële voordelen. Wij hebben deze  voordelen hieronder op een rijtje gezet:

  • Hogere brandwerendheid
  • Uit voorraad leverbaar
  • Reduceert galm aanzienlijk dankzij hoge geluidsabsorptie
  • Verbeterde isolatie

Productspecificaties

Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van het materiaal:

  • 100mm dik
  • 80 kg/m3

 

Advies nodig?

Voor al uw vragen over cannelurevulling of andere brandveilige oplossingen die wij aanbieden mag u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier, een mailtje of door ons even te bellen. Wij staan voor u klaar en kunnen een passend advies geven als het draait om preventie!