Adviseur brandveiligheid

Als adviseur brandveiligheid zijn wij dé partij met uitgebreide expertise op het gebied van brandveiligheid. Wij bieden advies aan over hoe u de brandveiligheid in uw gebouw of locatie kunt verbeteren. Bij Preventiematerialen staan wij klaar om u te helpen bij het opstellen van brandveiligheidsplannen en het beoordelen van de brandveiligheid van bestaande gebouwen.

Impressie brandveiligheid in een gebouw

 

Voordelen van het Inschakelen van een Adviseur Brandveiligheid

Het inschakelen van een adviseur brandveiligheid brengt diverse voordelen met zich mee:

  1. Expertise. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid is Preventiematerialen dé expert die u voorziet van passend advies.
  2. Wet- en regelgeving. Onze adviseur brandveiligheid helpt u ervoor te zorgen dat uw gebouw voldoet aan de wet- en regelgeving zoals vastgelegd in het Bouwbesluit 2012. Zo voorkomt u problemen met controlerende instanties in de toekomst.
  3. Veiligheid. Als adviseur brandveiligheid streven wij ernaar uw gebouw zo veilig mogelijk te maken voor bewoners en gebruikers. Dit resulteert in een vermindering van het aantal brandgevallen en de daarbij ontstane schade.
  4. Kostenbesparing. Door de brandveiligheid van uw gebouw te verbeteren, kunt u op termijn geld besparen op verzekeringspremies en eventuele reparatiekosten na een brand.

 

Ontvang Professioneel Advies op Maat

Wilt u advies over hoe u de brandveiligheid van uw gebouw of locatie kunt verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren adviseurs die u kunnen helpen om te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid en om de veiligheid van bewoners en gebruikers te waarborgen!

Neem contact op