Adviseur brandveiligheid

Als adviseur brandveiligheid zijn wij een partij met een expertise op het gebied van brandveiligheid welke advies kan geven over hoe brandveiligheid in een gebouw of locatie te verbeteren valt. Naast het aanbieden van brandveilige producten staan wij van Preventiematerialen klaar om te helpen bij het opstellen van brandveiligheidsplannen en het beoordelen van de brandveiligheid van bestaande gebouwen.

Impressie brandveiligheid in een gebouw

 

Voordelen inschakelen adviseur brandveiligheid

Het inschakelen van een adviseur brandveiligheid brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Expertise. Preventiematerialen heeft sinds 2005 ervaring op het gebied van brandveiligheid. Als ware expert zijn wij dus de juiste partij om u te voorzien van passend advies.
  • Wet- en regelgeving. Een adviseur brandveiligheid kan u helpen om ervoor te zorgen dat uw gebouw voldoet aan de wet- en regelgeving welke staat opgesteld in het Bouwbesluit 2012. Dit kan ervoor zorgen dat u in de toekomst geen problemen zult ervaren met controlerende instanties.
  • Veiligheid. Als adviseur brandveiligheid helpen wij u om ervoor te zorgen dat uw gebouw zo veilig mogelijk is voor de bewoners of gebruikers. Dit kan leiden tot een vermindering van het aantal brandgevallen en de schade die daarbij ontstaat.
  • Kostenbesparing. Door de brandveiligheid van uw gebouw te verbeteren, kunt u op termijn geld besparen op verzekeringspremies en op eventuele reparatiekosten na een brand.

 

Krijg professioneel advies op maat

Als u advies wilt over hoe u de brandveiligheid van uw gebouw of locatie kunt verbeteren, neemt u dan gerust contact met ons op. Als team van gekwalificeerde en ervaren adviseurs kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat uw gebouw voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid en om de veiligheid van de bewoners of gebruikers te waarborgen!

Neem contact op