Vingerbeschermer

We kennen het allemaal wel: één of meerdere vingers tussen de deur. Een pijnlijke gebeurtenis welke met name plaatsvindt bij kleinere kinderen. Meestal loopt het goed af met wat blauwe plekken, maar soms moet er een chirurg aan te pas komen om de afgeknepen vinger(s) te herstellen. Dit leed kan op een simpele en goedkope wijze worden voorkomen door het plaatsen van een afdekkap op de scharnierkant van de deuren. Op deze pagina vindt je alle vingerbescherming die wij aanbieden.

0 producten gevonden

Voorkom onnodige ziekenhuisbezoeken

Een ziekenhuis bezoek omtrent vingers van kleine kinderen heeft in veel gevallen te maken met vingerbeknelling tussen de deur. Om deze reden is het dus aan te raden om deurstrips te plaatsen.

 

Deurstrips eenvoudig monteren

Wij hebben verschillende soorten deurstrips in ons assortiment opgenomen, zodat voor elk type deur wel een strip verkrijgbaar is. Dankzij deze vorm van vingerbescherming voorkom je dat er vingers tussen de deuren komen. Gebruik je de deurstips op bijvoorbeeld een kinderopvang, dan raden wij je zeker aan om bij onze deurstrips voor de kinderopvang te kijken.