Vingerbeschermer deur

Als u ooit een vinger tussen de deur hebt gehad, weet u dat dit extreem pijnlijk en gevaarlijk kan zijn. Met name bij kleine kinderen ontstaat er een serieuze kans op beschadigingen, breuken of zelfs op het eventueel verliezen van een vinger. En dat wilt u natuurlijk ten alle tijde voorkomen. Gelukkig beschikt Preventiematerialen over een uitgebreid aanbod aan vingerbeschermer voor een deur.

Wat is een deur vingerbeschermer?

Een deur vingerbeschermer is (meestal) een strip of toepassing die u kunt bevestigen aan uw deur. Het doel van het product is om te voorkomen dat vingers bekneld raken tussen de deur. Omdat wij inmiddels weten dat er veel type deuren zijn, hebben wij ons assortiment flink uitgebreid met diverse vingerbeschermers.

Voor iedere deur een oplossing

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan vingerbeschermers in onze webshop

8 producten bekijken

 

Eenvoudige montage voor iedere type deur

Een ding hebben onze deurstrips gemeen, en dat is een eenvoudige montage. Wat voor type deur u ook heeft, de bevestiging en montage is slechts een fractie van een aantal minuten en u heeft een veilige omgeving gecreeërd!

Advies nodig in preventie?

Ondanks dat onze focus met name ligt op brandpreventie, hebben wij door onze jarenlange ervaring opgedaan in alle taken van preventie. Twijfelt u dan ook als onze vingerbeschermers geschikt zijn voor uw omgeving of toepassing? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze preventie experts. Dan weet u zeker dat wij tot een passende oplossing komen!

Contact opnemen