Hoofdafbeelding Brandwerende afdekkap voor inbouwspot

Brandwerende afdekkap voor inbouwspot

Een offerte aanvragen?

Selecteer het gewenste aantal en voeg het product toe aan de offerte! Klik op het winkelwagentje om de totale offerte te bekijken en plaatsen.

Omschrijving

Zitten er in het plafond verschillende inbouwspots en wilt u voldoen aan de huidige eisen omtrent brandveiligheid? Met onze brandwerende afdekkappen creërt u een brandvertragend plafond in- en om de openingen van de spots. De kappen zijn lichtgewicht en extreem eenvoudig te monteren. Een ideale oplossing om het plafond brandvertragend te maken dus!

Onze brandvertragende afdekkappen zijn gecertificeerd

Onze kappen vertragen na juiste montage maximaal 60 minuten zodra de brand probeert over te slaan van de ene ruimte naar een andere ruimte via het plafond. Hierdoor voldoen onze afdekkappen aan de gestelde eisen om de brandcertificering van uw pand in orde te krijgen.

Daarnaast zijn de kappen getest volgens diverse richtlijnen en testrapportages waardoor ze zijn toegelaten op de Nederlandse markt. De volgende classificeringen zijn van toepassing op dit product::

  • BS476 part 20; 1987
  • Efectis rapport  "2009-Efectis-R0844Rev 3 Hofstee Paint Service bgg" 

Mocht u toch nog vragen hebben over deze afdekkappen voor inbouwspots? Twijfel niet en neem contact met ons op! Onze brandwerende specialisten staan voor u klaar!