Hang en sluitwerk

Het hang en sluitwerk in en op uw deur is een zwak punt als het gaat om brandveiligheid. Astroflame heeft voor het beschermen van deze punten sets samengesteld met zwelmaterialen die eenvoudig zijn toe te passen. De materialen zijn getest conform de BS476-22 en de EN1634-1. Het levert een extra bescherming van maar liefst 30 minuten op. De materialen zijn zowel los en als set verkrijgbaar.

4 producten gevonden

Wat is hang en sluitwerk?

Hang en sluitwerk is een begrip gaat over onderdelen om voornamelijk deuren en ramen te openen, af te hangen, vergrendelen en vast te zetten. Wij hebben hierbij de focus gelegd op deurbeslag. Onder deurbeslag vallen alle benodigdheden voor uw deuren. Waarom deurbeslag? Bij branden zien wij vaak dat, het hang en sluitwerk van uw deur een zwak punt is op het gebied van brandveiligheid. Vandaar dat wij zogenaamde deurspionnen aanbieden. Naast het feit dat deze brandwerend zijn, bieden deurspionnen nog een extra vorm van veiligheid aan. Zo kunt u met behulp van een deurspion zien wie er voor uw deur staat zonder deze open te maken. 

 

Brandwerendheid van hang en sluitwerk

Het nadeel van hang- en sluitwerk is dat de brandwerendheid van deze producten niet optimaal is en hierdoor een van de zwakke punten kan zijn. Wanneer u uw pand brandveiliger wilt maken, valt er dus nog veel te winnen op dit gebied!

 

Passend hang en sluitwerk voor iedere omgeving

Doordat onze partner Astroflame producten ontwikkeld op het gebied van brandwerendheid in diverse kleuren, is er voor iedere omgeving wel wat passends te vinden. Zo is uw pand niet alleen brandveilig, maar blijft het er ook stijlvol uitzien! Heeft u vragen over onze producten of wilt u een offerte op maat aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!